Festa de graduació de 2n de batxillerat a l’Acadèmia
F

14 de juny de 2017

Adéu a una altre promoció de batxillers. Cada curs acomiadem una promoció, any rere any van passant alumnes, històries, records inoblidables, cadascun d’ells aporta quelcom diferent.

Enguany els alumnes de 2n de Batxillerat han comptat amb la presència a l’acte de la regidora de l’Ajuntament d’Igualada, Sra. Patricia Illa, la qual ha actuat com a padrina dels nous batxillers. Dels seus discursos hauran tret allò que podran utilitzar al llarg de la seva vida estudiantil i laboral.

És impactant veure a tots els nous batxillers asseguts, arreglats, atents a les paraules dels oradors. Silenci sepulcral. Però al llarg dels dos intensos anys de suor i colzes, de hores i hores intempestives d’esforç i tasses de cafè, finalment s’ha acabat l’etapa. Encara ens queda la gran travessa de la Selectivitat….

Aquí estan presents futurs enginyers, biotecnòlegs, economistes, psicòlegs, advocats, periodistes… El futur està a la volta de la cantonada. Ara els hi toca canviar la societat i ser partícips d’aquesta i posar cadascun d’ells el seu granet de sorra.

Només ens queda des dels que formem part de l’equip educatiu de l’Acadèmia desitjar-vos unes bones vacances abans de començar el nou trajecte. SORT en majúscules, SORT!!!!

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta