22.5 C
Igualada
Dilluns, octubre 3, 2022

Ferrocarrils incorpora la T-Mobilitat a tota la línia Llobregat-Anoia

La T-mobilitat està operativa des d’avui dijous a totes les estacions de la línia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) incloses en les corones 4, 5 i 6 de l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona (ATM), és a dir, des de les estacions de La Beguda fins a Igualada; i des de l’Aeri de Montserrat fins a Manresa Baixador. D’aquesta manera, ja es pot viatjar per totes les línies metropolitanes de Ferrocarrils amb aquest sistema digital de títols de transport amb tecnologia sense contacte.

Fins ara, la T-mobilitat permetia viatjar entre els municipis ubicats a les corones 1, 2 i 3 del Sistema Tarifari Integrat. Això incloïa tota la línia Barcelona-Vallès i fins a Sant Esteve Sesrovires i Olesa de Montserrat, a la Llobregat-Anoia. Des d’avui, s’incorporen la resta d’estacions de Ferrocarrils d’aquesta segona línia, que connecta el centre de Barcelona amb Manresa i Igualada.

Amb la inclusió d’aquestes 16 noves estacions a la T-mobilitat, un projecte que pilota l’ATM de Barcelona, totes les persones usuàries de Ferrocarrils ja es poden beneficiar cada dia de les millores pel que fa a l’ús, l’atenció i la informació del transport públic que ofereix aquest sistema sense contacte.

Pel que fa als títols, estan inclosos tots els que actualment ofereix l’ATM de Barcelona, però ampliats fins a la corona 6, és a dir: T-casual d’1 a 6 zones; T-usual d’1 a 6 zones; T-jove d’1 a 6 zones; T-usual i T-jove FM/FN d’1 a 6 zones; i T-familiar d’1 a 6 zones.

Nova app d’FGC per a la T-mobilitat
Tots els títols T-mobilitat estan disponibles a les màquines d’autovenda i els agents d’estació d’FGC estan equipats amb tauletes per a poder realitzar gestions de manera immediata, oferint, així, una millor atenció a les persones usuàries.

A més, la nova app FGC T-mobilitat permet també donar-se d’alta així com comprar, recarregar o canviar els títols, tant al suport físic com al virtual. També en el procés de donar-se d’alta en el sistema T-mobilitat al web d’FGC, l’usuari podrà escollir la càrrega inicial d’aquests nous títols de 4, 5 i 6 zones.

La T-mobilitat permet disposar en un suport únic i permanent els títols de transport integrat. El suport pot ser físic (targeta) o virtual (telèfon mòbil). Per poder carregar el títol al suport i accedir a la xarxa de transport cal donar-se d’alta.

Els avantatges de la T-Mobilitati

  1. Comprar i carregar els títols de transport al suport: La T-mobilitat permet carregar de manera àgil els títols de transport al suport triat.
  2. Validar digitalment per accedir al transport públic: Aquest sistema permet validar el trajecte d’una manera fàcil i segura, amb tecnologia sense contacte i utilitzant la targeta o el mòbil. A les estacions de la xarxa de transport públic on hi ha disponible la T-mobilitat, a les màquines validadores on apareix la icona que indica el punt de validació sense contacte.
  3. Recuperar els títols en cas de pèrdua o robatori: El sistema T-mobilitat és més durador i la validesa dels títols de transport es manté en cas de pèrdua o robatori. El titular del suport que es fa servir (targeta recarregable o dispositiu mòbil), pot bloquejar-lo en cas de pèrdua o robatori i tornar a carregar els títols en un nou suport, un cop adquirit i activat.
  4. Gestionar bonificacions vinculades al compte d’usuari: Amb la T-mobilitat es poden gestionar les bonificacions de la targeta T-jove (menors de 25 anys).
  5. Gestionar suports i títols de persones a càrrec: Els familiars o tutors d’un menor o d’una persona amb dependència poden gestionar els seus suports i títols de transport amb la T-mobilitat.

Més informació de què és i com funciona la T-mobilitat, aquí.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

L’Events CB Igualada també guanya en el primer partit fora de casa

BÀSQUET SAFA CLAROR A 56 EVENTS CB IGUALADA 65 L’Events CB Igualada disputava diumenge el primer partit de temporada fora de casa contra el Bàsquet Safa...

L’Igualada Rigat trenca la ratxa de victòries a la pista del Voltregà

CP VOLTREGÀ 5 IGUALADA HC RIGAT 3 L’Igualada HC Rigat va perdre el seu primer partit després de 3 victòries consecutives en un partit extraordinari al...

Incendi forestal a La Torre de Claramunt

Al voltant de les 14:56 h els Bombers han rebut l'avís sobre un incendi a la Torre de Claramunt. Sembla que s'ha produït a la...

Els Moixiganguers tornen al Concurs de Castells de Tarragona

El Tarraco Arena ha estat l'escenari del Concurs de Castells de Tarragona on 12 colles es disputaven el títol de la millor del país,...

Montbui celebrarà del 3 al 9 d’octubre una nova “Setmana de la gent gran”

Montbui celebrarà entre els dies 3 i 9 d’octubre una nova edició de la “Setmana de la Gent Gran”. L’edició d’enguany recupera, després de...
Compartir