Fem Òdena es presenta amb la intenció de “ser el millor reflex dels veïns del municipi”
F

3 d'abril de 2019

La candidatura Fem Òdena AM, encapçalada per la periodista Maria Sayavera, va presentar divendres passat al Teatre Unió Agrícola d’Òdena la seva llista de cara a les eleccions municipals del mes de maig.

L’acte va estar apadrinat per la diputada al Congrés, Carolina Telechea, qui va ressaltar la importància de la política municipal, com aquella més propera als veïns, i els valors republicans de fer una política propera, oberta i transversal. Telechea també va posar èmfasi en l’experiència de Sayavera, cap de llista de Fem Òdena, davant de l’administració pública, havent estat regidora i consellera comarcal.

Així, un vídeo que presentava totes les persones que formen part l’equip de Fem Òdena, tant de la llista com col·laboradors, va donar pas al parlament de Maria Sayavera, qui va explicar el procés de creació del grup i l’objectiu marcat, “crear un equip de treball qualificat, transversal, amb una clara voluntat integradora, sense posar etiquetes, obert i amb una total vocació per treballar per Òdena”, afirmava la candidata.

Sayavera també va ressaltar la figura de Carles Casanova, qui fins ara liderava la candidatura, i que serà a l’onzè lloc de la llista, fent el relleu de manera simbòlica al nou grup.

L’acte va cloure amb la presentació de la llista dels onze regidors, una llista totalment renovada i amb representants dels nuclis més grans del municipi, Òdena, el Pla de la Masia i l’Espelt.

A banda dels onze candidats, Fem Òdena compta amb un equip molt més ampli, amb més d’una vintena de persones que col·laboren en el projecte i treballen per a fer una candidatura que esdevingui, diuen, “el millor reflex dels veïns de tot el municipi”.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?