Farrés brothers i cia porten ‘Mal de Closca’ al Teatre de l’Aurora dins del Cicle Km.0

45

Dissabte i diumenge el Teatre de l’Aurora estrena una nova edició del Cicle Km.0 que té com a objectiu veure a casa nostra els espectacles per a tots els públics que creen les companyies d’Igualada i comarca. Concretament, dissabte i diumenge (18 hores) es podrà veure ‘Mal de Closca’ de Farrés Brothers i Cia i Taaat, un espectacle per als més menuts on els objectes prenen vida per explicar la història de la tortuga Joan que té mal de closca i té por d’anar al metge, al closquista. Els igualadins Farrés brothers i cia també juguen amb la música de les paraules: la repetició, la cantarella i la capacitat d’acaronar amb la veu per atrapar a un públic menut.

Es dóna la circumstància que Mal de closca es va estrenar a La Mostra d’Igualada l’any 2008, però no ha estat programat mai en cap programació estable. Ara, el Cicle Km.0 recupera aquesta petita joia i la programa al Teatre de l’Aurora aquest cap de setmana.

Activitat paral·lela: Col·loqui D’on surten les històries?

Després de les funcions de Mal de closca, de dissabte i de diumenge, el director i dramaturg de Farrés brothers i cia, Jordi Palet i Puigjuntament amb les actrius Ada Cusidó i Mariona Anglada, explicaran d’on va néixer la idea de l’espectacle. A partir d’aquí, també explicaran com acostumen a fer una obra de teatre, quin és el camí que va des d’aquesta idea fins a la construcció de titelles, passant pels assajos, la reelaboració del guió, etc. El preu del col·loqui està inclòs al de l’entrada de l’espectacle però cal fer la reserva d’assistència a l’activitat escrivint a info@teatreaurora.cat.

Cicle Km.0: companyies professionals anoienques de teatre familiar

El Cicle Km.0, que celebra la seva quarta edició, és un projecte impulsat pel Teatre de l’Aurora amb la col·laboració de les companyies professionals de teatre familiar de l’Anoia, amb l’objectiu de donar més visibilitat i apropar al públic els seus espectacles i el seu treball creatiu. Amb aquesta voluntat, el cicle Cicle Km.0, a part de mostrar les creacions de les companyies professionals de teatre familiar de la comarca, també les vol donar a conèixer de portes endins, organitzant diverses activitats paral·leles, com tallers, visites guiades, exposicions i altres activitats.

El Cicle Km.0 compta amb la col·laboració de les companyies: 2princesesbarbudes (Sant Joan de Mediona), Cia. La Mandarina (Igualada), Farrés brothers i cia. (Igualada), Ka Teatre  (Vilanova del Camí), La companyia del príncep Totilau (Sant Martí de Tous), Teatre Nu (Sant Martí de Tous) i Tot Circ (Copons). Set companyies professionals de l’Anoia, que es dediquen principalment als espectacles familiars, amb experiència, prestigi dins el sector i amb espectacles de qualitat.

Els dies 3 i 4 de gener (18 hores) el Cicle Km.0 tindrà continuïtat amb l’espectacle Mare Terra de La companyia del príncep Totilau. Les entrades ja estan a la venda.

Funcions, horaris i venda d’entrades de l’espectacle i del taller de teatre

Les representacions de Mal de closca, de Farrés brothers i cia / Taaat tindran lloc dissabte 29 i el diumenge 30 de desembre, a les 18 h. Les entrades  8 € i 6 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.