Fantàstic resultats dels germans Jaume a Londres i Barcelona

23

L’igualadí Bernat Jaume, va jugar l’últim torneig puntuable de la temporada al nord de Londres jugant el Tring Open, un torneig del circuit mundial PSA de 15000€. Amb el dret ja guanyat de jugar en el quadre, a 1a ronda va fer un gran resultat guanyant al 57è del ránquing mundial, l’egipci Karim El Hammamy per 12-10, 11-2, 18-16 amb un tercer joc que va durar 37’!!!.

A quarts de final, partit duríssim davant l’egipci Youseff Soliman, 52è del món. L’igualadí va anar de menys a més i va estar apunt de forçar el cinquè set per acabar caient 5-11, 5-11, 13-11, 8-11. Just de Londres a Riccione (Itàlia) per jugar les finals del campionat d’Itàlia “a squadre” amb l’Equip de Catània. L’equip de l’igualadí va quedar en segon lloc amb victòria de l’anoienc davant Ludovico Cippolleta per 15-10, 15-13, 15-8. Ara resten els play-off de les lligues francesa i catalana per finiquitar una gran primera part de la temporada, malgrat la lesió al genoll, que el va tenir apartat més d’un mes.

Joel Jaume i Montse Fajardo sots campions del campionat de Catalunya de 1ª categoria

Gran resultat també del gran dels Jaume a Barcelona quedant sot campió del campionat de Catalunya de 1a, reservat a jugadors no professionals i celebrat al Nick Sports de la ciutat comtal.

El Joel no va tenir un quadre gens fàcil i contra pronòstic va anar sortejant rivals fins plantar-se a la gran final. Primer a 1/16 va guanyar al jove Pol Rami, acte seguit és va desfer d’un dels seus coach Nasi Herms, recentment coronat campió d’Espanya +45 i +50 també per 3-0. A quarts va dominar a Pablo Dolz, jove jugador barceloní que també entrena a Igualada  i finalment a semis, va derrotar contra pronòstic al tarragoní Nilo Vidal per 3-1 en un partit completíssim de l’anoienc.

A la final, tot i plantar cara, el Joel va acusar el cansament caient davant Dani Pacual per 7-11, 9-11 10-12.

En aquest mateix quadre, el Montbiuenc Nacho Fajardo va derrotar al vallesà Manel Olmos a 1/16 de final però no va poder amb Alex Luque del Triops de Banyoles a vuitens.

Finalment la joveníssima Montse Fajardo va quedar sotscampiona en una categoría molt poc participada ja de per si, més algunes noies, les teòricament favorites, que van preferir jugar en el quadre masculí.

Tot el crèdit per això, per la jove montbiuenca, que també està completant una gran temporada i caient solament amb la campiona Cyntia Servellon del Triops de Banyoles.