Els Falcons de Capellades a la Trobada Nacional de Falcons de Catalunya

56


Enguany la XVI Trobada Nacional de Falcons de Catalunya es va celebrar a Piera, organitzada per la colla amfitriona els Falcons de Piera, coincidint amb la Fira i Festes de Sant Crist de Piera.

Tot va començar a les 17h. de la tarda on les onze colles falconeres anaven arribant i concentrant-se al Parc del Gall Mullat per iniciar la cercavila a les 18h. Pel centre del poble, es van organitzar dos trams per agilitzar la densa cercavila per la gran quantitat de visitants. La primera figura dels Falcons de Capellades va ser davant de l’Ajuntament de Piera on van estrenar camisses noves amb una Pira de 7 infantil, durant el recorregut van executar diversos pilars de 2, fent les corresponents aturades com el Pastís figura creada l’any 2016, i el Vol de 4 amb dos Vols de 3.

El final de cercavila va ser al Parc del Gall Mullat, on van actuar totes les colles falconeres, amb dos figures cadascuna, on Falcons de Capellades va executar l’Escala de 7 i la segona Pira de 10 de la temporada.

Per acabar l’actuació van fer la figura conjunta, el Mon dels Falcons, on tots els Falcons van fer la seva Escala rodejant tot el Parc.

Per finalitzar la Trobada, la colla amfitriona va organitzar un sopar de germanor.

Falcons de Capellades te la seva pròxima actuació, diumenge 30 d’Abril a Sant Salvador de Guardiola.