Exitós debut dels Comediants de l’Ateneu Igualadí

96

Amb motiu de la Festa Major d’Igualada els passats dies 22 i 23 d’agost, el grup teatral Els Comediants de l’Ateneu Igualadí vàrem representar l’obra “L’estiuet del senyor Martí” al Teatre Municipal l’Ateneu amb una gran assistència de públic i resultat molt exitós.
Els comediants de l’Ateneu volem agrair a l’Ajuntament d’Igualada l’oportunitat d’actuar dins el programa de la Festa Major així com la seva col·laboració amb facilitar els espais i logística. També volem agrair a l’Ateneu Igualadí el fet de facilitar-nos espais per assajar i donar a conèixer la nostra activitat.
Aquesta obra presenta a una família que amb la picaresca del seu nebot i l’ajut d’un misteriós doctor aconsegueix rejovenir a l’oncle fins a extrems sorprenents i ridículs, plenes de situacions còmiques, que fan passar a l’espectador una estona distreta.
Els actors, Enriqueta Aribau (Paula), Joan Ramon Raja (Dr. Barrufet), Cristina Riba (Margarido), Albert Rabell (Marti), Roser Vila (Eva), Joan Jorba (Faust) i el director Pep Valles, i totes les persones que col·laboren amb escenografia, il·luminació, so, agraïm l’assistència de tot el públic que va assistir a les representacions. Aquesta experiència ens il·lusiona i ens anima a seguir fent noves representacions.