Èxit de participació al Tastet d’entitats de Capellades

56

Aquest passat diumenge es va celebrar la quarta edició del Tastet de Cultura Popular a la Residència Fundació Consorts Guasch de Capellades. Just abans de l’inici va caure una lleugera pluja que va obligar a traslladar l’acte a l’interior de la Residència, adaptant les propostes previstes a les restriccions de l’espai, altament ocupat pels residents i les seves famílies.

Els primers a intervenir, presentats amb l’animació de la Núria Vinyals, van ser la directora de la Fundació Consorts Guasch, Eva Chaparro, i la regidora d’Acció Social, Esther Ramos. Les dues van coincidir en agrair la col·laboració desinteressada que cada any fan els voluntaris de les entitats, portant el seu art a la Residència. A més a més Chaparro també va explicar la situació actual del centre, amb les prestacions i serveis que s’hi donen. A continuació va intervenir en nom de Gegants- entitat impulsora del Tastet- la Joana Campoy, recordant que aquesta ja era la quarta edició d’una activitat que agrada a tothom.

El Tastet va combinar els balls de l’Esbart Dansot, l’actuació dels Falcons acompanyats d’una gralla i un tabal, dels Gegantets de Capellades –els Gegants es van haver de quedar a fora- i de l’Escola de Música de Capellades.

En el decurs de l’acte la Residència va fer diversos reconeixements. El primer a les dues àvies centenàries que hi viuen, que van rebre un ram de flors de la mà de l’alcalde Salvador Vives i de la regidora Esther Ramos. El segon reconeixement va ser per les treballadores que porten més anys al centre, 20 anys com a mínim.
Finalment, des de la mateixa Residència, es va donar un recordatori d’agraïment a les entitats i persones que van fer possible un any més el Tastet d’entitats.