21.4 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

Èxit al concert d’Albert Gàmez i l’Igualada Gospel Choir per la cloenda dels 40 anys de La Veu

Un article de

Èxit al concert d’Albert Gàmez i l’Igualada Gospel Choir per la cloenda dels 40 anys de La Veu
È

Prop de 350 persones van assistir a l’últim esdeveniment organitzat per celebrar el quarantè aniversari del setmanari

Ahir dijous l’Ateneu Igualadí es va convertir en l’epicentre musical de la ciutat. Unes 350 persones van assistir al concert de cloenda dels 40 anys del setmanari La Veu de l’Anoia, protagonitzat per l’artista Albert Gàmez, juntament amb l’Igualada Gospel Choir, dirigit per Pau Sastre.

Imatge de Joan Solé

L’esdeveniment va comptar amb la presència de l’alcalde d’Igualada Marc Castells, i de diversos regidors de l’Ajuntament.

La directora de La Veu Pia Prat i el director de redacció Jordi Puiggròs van encetar l’acte reivindicant la importància dels mitjans, i realçant la història de La Veu:

“arribar a 40 anys d’existència no és fàcil per a un mitjà de comunicació. Més encara si parlem d’un mitjà comarcal, de proximitat, íntegrament en català i fidel des del primer dia a la seva línia editorial”
Imatge de Joan Solé

Gàmez va oferir una hora i mitja de concert amb un repertori variat; des de clàssics com Serrat, Queen, The Beatles… a cançons d’autoria pròpia; amb una sorpresa final: la cançó que han escrit amb el Cor Igualadí; una dedicatòria a la publicació, que es titula “Som la teva Veu”. La cançó està disponible a la plataforma musical Spotify.

Amb aquest acte finalitza un any de diverses activitats que el La Veu ha ofert a la ciutat; l’equip valora molt positivament l’any i especialment el concert d’ahir, un esdeveniment que va reunir amics, subscriptors, clients, lectors… tota la família de La Veu de l’Anoia.

Imatge de Joan Guasch
Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🚲 #IGUALADA El projecte del nou carril bici, presentat a Madrid en un ple de la Federació Espanyola de Municipis 👉https://ow.ly/sn1c50PR0Vu

✍️ "@marccastells ha explicat els projectes d’entorn i vida saludable que ha implementat a Igualada"

🏞️ #AnoiaTurisme aposta per una estratègia comuna de treball del sector 👉https://ow.ly/H2oJ50PR0Gs

#turisme #comarca