Els estudiants de Capellades han acollit diversos intercanvis amb alumnes europeus

1
Els alumnes de 1r de Batxillerat amb els estudiants alemanys de Werl.

Tal i com és habitual de cada any, els alumnes de secundària de Capellades han pogut gaudir novament de la possibilitat de conèixer i familiaritzar-se amb la cultura i la llengua d’altres països europeus, a través dels intercanvis.

Els alumnes de 2n de Batxillerat i de 4t d’ESO amb estudiants de Berlín i Finlàndia.

Així doncs, els alumnes de primer de Batxillerat de l’IES Molí de la Vila han acollit estudiants de Werl (al nord oest d’Alemanya, prop de Colonia). Després els de quart d’ESO han rebut als alumnes de Berlin i els de segon de Batxillerat a un reduït grup provinent de Finlàndia. Aquesta setmana encara arribarà un darrer grup, de segon i tercer d’ESO, que vindrà de Lons le Saunier a l’est de França. Posteriorment els alumnes de l’institut capelladí retornaran la visita, a partir del mes de març.

Simultàniament, els alumnes del Col·legi Mare del Diví Pastor, han rebut un nombrós grup d’alumnes holandesos que ha estat a Capellades prop d’una setmana.

Els alumnes de Diví Pastor amb els estudiants holandesos.

Els estudiants estrangers han pogut gaudir de la vila de Capellades i rodalies a més a més de visitar Barcelona tant amb les visites programades pels respectius centres educatius com amb les respectives famílies d’acollida.

L’Alcalde de Capellades, Aleix Auber, i la regidora d’Educació, Susana Moreno, han rebut els diferents grups als consistori per tal de donar la benvinguda i explicar els elements més representatius de Capellades i els trets més identificadors del poble català