Esport 3 recorda la segona lliga de l’Igualada HC, guanyada amb polèmica arbitral

122

L’any 1992 l’Igualada HC es proclamava campió de la màxima divisió de l’hoquei espanyol per segona vegada. Aquest segon títol arribava el 26 de febrer, en un tercer i definitiu partit de les finals del play-off que l’enfrontava al Liceo de La Corunya. La sèrie arribava empatada a 1 a Les Comes, que acabaria decidint-ne el guanyador en un final amb polèmica.

I precisament aquest final és el que estan recordant aquest divendres al vespre des del canal Esport 3 de Televisió de Catalunya. A través de les seves xarxes socials, setmanalment treuen petites càpsules d’esdeveniments esportius rellevants. I aquesta setmana és el torn de la segona lliga igualadina. Aquí en podeu veure el vídeo.

Aquell tercer partit va ser vibrant, amb un pavelló de Les Comes ple a vessar i vibrant des del primer a l’últim minut. Un últim minut en què va haver-hi molta tensió, després que el Liceo marqués el gol de l’empat a falta de 3 segons per acabar el partit, però que els àrbitres van anul·lar per una falta prèvia. Així doncs, l’equip entrenat en aquella època per Carlos Figueroa s’alçava finalment amb el títol de lliga i acabaria arrodonint la temporada guanyant la Copa del Rei unes setmanes més tard. A continuació podeu veure el partit sencer.