Espectacular arriba del Patge Kama-lú a Capellades

44

Aquest any, la Comissió de Reis, comptant amb la direcció artística del Joan Còdol, li ha donat un tomb sencer a l’acte d’arribada del Carter Reial. Acompanyat d’una banda de músics i d’un seguici de més de 25 patges, portant estendards, palmeres i altres símbols de l’Orient, el Patge Kama-lú va entrar a la vila pel carrer del Portal, fent les delícies dels menuts, i no  tan menuts, en el seu recorregut pel carrer Major i arribada a la Plaça Verdaguer.

Una gran fanfàrria, dirigida pel Mestre Xavier Cassanyes, amb potents instruments de metall i timbals, enunciava l’imminent arribada de la comitiva del Patge Kama-lú que, sota una pluja de confeti de colors, va irrompre a la plaça de l’Església acompanyat de la seva guàrdia personal i un gran seguici.

Després de saludar a les autoritats, el Patge Reial i tots els seus acompanyants, van pujar a l’escenari des d’on es va adreçar als capelladins i capelladines convidant-los a lliurar les seves cartes als Reis d’Orient.

 

Amb un fred molt viu, però amb molta il·lusió, ahir més de 650 nens i nenes van entregar les seves cartes als patges instal·lats dins l’església.