Es traslladen 12 places de zona blava al carrer de Sant Carles d’Igualada
E

31 d'agost de 2020

El passat dijous es van iniciar les obres del trasllat de dotze places de zona blava al carrer de Sant Carles, en el tram situat entre els carrers de la Trinitat i dels Esquiladors. Aquest canvi també fa que el parquímetre que fins ara hi havia al carrer Esquiladors s’hagi instal·lat en el xamfrà amb el carrer Sant Carles.

El canvi d’ubicació de places d’estacionament regulat es fa a conseqüència de les obres de remodelació de la plaça d’Espanya (plaça dels Porcs) i de la remodelació de l’edifici de la Teneria, nova seu de l’Arxiu Comarcal de l’Anoia, al C/ Concepció.

En concret, s’han trasllat 8 places de la plaça dels Porcs, 2 places del carrer Concepció, 1 plaça del c/ Joan Maragall (entre els carrers Sebastià Artès i Santa Caterina), que ara és reservada per a conductors minusvlàlids i i una plaça del passeig Verdaguer, entre els carrers Trinitat i Sant Vicenç, que ara és reservada per aparcar-hi motos.

Les noves places entraran en funcionament demà dimarts, 1 de setembre, coincidint amb la represa del serveis de tota ala zona blava de la ciutat.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?