Es superen el miler de casos positius per coronavirus a l’Hospital d’Igualada

836

L’Hospital d’Igualada ha superat aquesta setmana els 1.000 casos positius per COVID-19. En concret, des que es van registrar els primers casos, a principis de març i fins ahir dimecres, s’havien registrat 1.027 casos positius. També des de principis de març, a l’Hospital s’han registrat 112 morts amb positiu per coronavirus, però en l’última setmana només hi ha hagut dues defuncions per aquesta malaltia. En total, durant tot aquest període, s’han donat 446 altes hospitalàries.

Ja fa setmanes que la situació a l’hospital igualadí ha millorat i així també ho reflecteixen les dades de llits lliures, que el passat dimarts n’eren 76. A més, en l’última setmana només han ingressat dues persones d’urgència per coronavirus, i la situació a la UCI s’està estabilitzant. El passat 1 de maig ja es van poder treure els 6 llits suplementaris que s’havien instal·lat al quiròfan  per poder atendre a tots els casos greus que tenia l’Hospital, i ara hi ha 7 llits ocupats a la UCI i 5 de lliures.

A més, segons les dades de l’Hospital, actualment només hi ha 47 professionals sanitaris en confinament, dels pràcticament 900 que treballen al centre.