10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Es reinicia la teràpia amb gossos als centres del Consorci Sanitari
E

Publicitat

Aquest mes de maig els centres del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) han reiniciat la teràpia assistida amb gossos. Després d’uns mesos sense el gos que assistia a les teràpies, el Trasto, degut a una malaltia, el seu tractament i la posterior convalescència, ara el gos ha tornat ben eixerit i sa.

Els pacients dels diferents centres del Consorci Sanitari van conèixer al Trasto el gener del 2018 i setmanalment visitava la Residència Pare Vilaseca, l’Hospital de dia Sant Jordi, el Centre de dia Montserrat, i el Centre de dia Mar i Cel. I ara, el retrobament després d’uns mesos ha estat molt emotiu.

Aquest vincle entre el gos i els usuaris que els aporta grans beneficis i ara ja poden tornar a gaudir de la seva presència en les sessions terapèutiques, en les quals es treballa amb objectius de millora i/o manteniment en l’estat físic, social, emocional i cognitiu dels pacients. Tot això és possible gràcies a l’equip de professionals del CSSI i al treball d’ensinistrament del Trasto per part de la seva cuidadora, la Ingrid.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies