10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Es presenta un llibre fotogràfic que rememora l’acte “Llum i llibertat” que es va fer a Montserrat
E

Publicitat

Ahir dimecres es va presentar a través d’Instagram el llibre fotogràfic que recull l’acte organitzat a la muntanya de Montserrat l’1 d’octubre de l’any passat i que portava per nom “Llum i llibertat”. Algunes de les fotografies que es troben en el llibre son del col·laborador de La Veu de l’Anoia, Cesc Elias. El llibre també recull textos de personalitats com el president de la Generalitat, Quim Torra, el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, o l’escriptora Bel Olid.

“Llum i llibertat” va consistir en l’encesa de cent trenta-un llums instal·lats al cim de cent trenta-una agulles de la muntanya de Montserrat i que simbolitzaven els cent trenta-un presidents que ha tingut la Generalitat de Catalunya durant la seva història. Els llums van romandre encesos tota la nit i van ser visibles des de molts indrets de Catalunya, especialment de la Catalunya Central.

A banda del llibre, Igualada ja va acollir una exposició fotogràfica d’acte, a principis d’any a la seu d’Òmnium Anoia. A més d’aquesta exposició i el llibre, l’organització de l’esdeveniment també està preparant un documental a partir de material gràfic de l’acció i de testimonis personals d’una cinquantena de participants. Una part de les imatges i dels vídeos es va registrar amb drons i helicòpters que van sobrevolar la muntanya durant l’acció.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies