17.5 C
Igualada
Dimecres, 27 setembre 2023

Un article de

Es presenta el procés participatiu ciutadà d’Igualada, Capital de la Cultura 2022
E

El dia 16 de març a les 19:30 es durà a terme la sessió informativa sobre el procés participatiu la qual es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de l’Ajuntament d’Igualada. L’objectiu del procés participatiu és implicar i fer protagonistes a les entitats i les empreses culturals, juntament amb la ciutadania i agents socials d’Igualada, en l’organització de la Capital de la Cultura Catalana el 2022. Totes les entitats i empreses culturals de la ciutat podran presentar propostes que seran votades pels ciutadans.

Pere Camps, regidor de promoció cultural i relacions institucionals, ha recalcat en una roda de premsa la importància de la incentivació de projectes culturals que segons ell són un valor afegit a la ciutat. Camps anima a les empreses a formar part de la sessió informativa i a participar en directe a través del xat del canal. Durant la sessió es presentarà la web de la capitalitat, es detallaran les fases i bases de participació del procés, i el calendari previst.

En aquest sentit, les propostes es podran presentar al llarg del mes d’abril, i al maig una comissió tècnica les valorarà. El procés de votació serà del 28 de juny a l’11 de juliol al qual podran participar tots els igualadins. Cada projecte haurà de tenir un cost inferior a 15.000€ i es destinarà una partida màxima de 75.000€ per cobrir les despeses dels projectes guanyadors.

L’Organització Capital de la Cultura Catalana actua amb la finalitat d’ampliar la difusió, l’ús i el prestigi social de la llengua i cultura catalana, i projectar el municipi assignat, en aquest cas Igualada, tant a l’interior com a l’exterior del país.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🌱Dia Mundial de la #Salut Ambiental | 📢 CGM, solucions amb garantia competitiva i mediambiental 👉https://ow.ly/Cg8F50PPAbc

"L’objectiu de CGM és “oferir solucions eficients en la gestió dels residus, afavorint els principis de l’Economia Circular."

🏆 La Lliga de Capellades - @SocietatLaLLiga i Antònia Enrich recullen els Premis Compromís d’@OmniumAnoia 👉https://ow.ly/ZK1y50PPxXB

L’acte es va celebrar divendres al vespre amb la presència de públic d’arreu de la comarca