4 C
Igualada
Diumenge, gener 16, 2022

Es presenta el nou pla d’actuació de mandat (PAM) 2021-2023 a Sant Martí Sesgueioles

El grup municipal Sant Martí Avança, amb l’ajuda del regidor Joan Capdevila, ha presentat el nou pla d’actuació de mandat (PAM) per al període 2021-2023, a Sant Martí Sesgueioles. El document estableix les principals estratègies, objectius i actuacions del govern municipal fins al 2023.

El PAM de Sant Martí Sesgueioles compta amb quatre grans objectius estratègics, que es vertebren en 18 objectius municipals específics i que, entre d’altres, volen promoure la transparència, la proximitat, la sostenibilitat i la justícia social.


El Pla de Mandat esdevé el full de ruta que ha d’orientar l’acció de govern de l’Ajuntament durant els propers 3 anys. A part de ser una declaració d’intencions, també s’hi recullen les principals prioritats i actuacions que es duran a terme.

Per tal que la planificació estratègica sigui un element viu i transformador, s’ha determinat un seguiment i rendició de comptes actiu. És per això que s’ha previst disposar d’una plataforma virtual on poder consultar la informació bàsica sobre aquest i la seva execució, de manera que se n’asseguri la transparència envers la ciutadania.

Aquesta informació serà actualitzada per part del personal tècnic de l’organització i es contrastarà internament, com a mínim amb la celebració d’una reunió semestral, per tal de valorar les possibles desviacions.

El nou PAM presenta la contribució de l’acció del govern de l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles en l’assoliment de 8 dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030, aprovada el passat 2015 per l’Assemblea General de Nacions Unides, per eradicar la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i posar fre al canvi climàtic, entre altres.

Full de ruta comú per a tot l’Ajuntament
El Pla de Mandat 2021-2023 és el resultat d’un procés de treball reflexionat i compartit entre l’equip polític i el personal tècnic de l’Ajuntament, amb la voluntat de generar un instrument útil per a la gestió municipal i per a la presa de decisions estratègiques.

Durant quatre mesos, el conjunt de l’organització va treballar intensament l’elaboració d’aquest a partir de diverses sessions de treball. El resultat d’aquest, que va comptar amb el suport metodològic de la Diputació de Barcelona, ha estat la confecció d’un Pla de Mandat reflexionat i col·laboratiu, que ha implicat el conjunt de l’Ajuntament i que busca fer possible tot allò que ens hem proposat dur a terme pels propers 3 anys.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

L’atleta Anna Bové renova pel F.C.Barcelona

L’atleta anoienca, Anna Bové, acaba de ser renovada per la secció d’atletisme del F.C. Barcelona. Després de 16 temporades consecutives defensant els colors blau i...

Nova guia per millorar la qualitat assistencial a l’Atenció Primària

La farmacèutica Mar Casanovas de la Unitat de Farmàcia de l’Institut Català de la Salut a la Catalunya Central va participar, el passat 14...

El model de generació d’energia: un dels grans debats de l’Anoia del present i del futur

El passat 26 de novembre, el Govern de la Generalitat aprovava la modificació del decret llei 19/2019 de mesures urgents per a l’impuls de...

L’Editorial: El gran canvi

La superpoblació mundial planteja un gran desafiament a la Humanitat. Per continuar habitant aquest planeta cal establir unes normes diferents de les viscudes fins...

Humans de l’Anoia: Xavi Gabarró

XAVI GABARRÓ  Odenenc de naixement, fornada del 94. Vaig formar-me als Maristes Igualada i vaig créixer amb l’A.E.Torxa. Ben aviat farà tres anys que resideixo a Braunschweig,...
Compartir