Es comencen a vendre les samarretes i bitllets de bus per assistir a la manifestació de l’11-S a Barcelona

187

Quan falten tres setmanes per l’Onze de Setembre, l’Assemblea Territorial d’Igualada de l’Assemblea Nacional Catalana ja comença els preparatius per tal d’aconseguir la màxima presència d’igualadins i anoiencs a Barcelona per la Diada Nacional de Catalunya. Des de l’entitat s’organitzaran diversos autocars per traslladar aquells que ho vulguin fins a la capital catalana. La venda de bitllets i també de la samarreta commemorativa ja es començarà a fer a partir de demà divendres. Tant divendres com dissabte, entre 6 i 9 del vespre, es podran comprar a la Plaça de l’Ajuntament. Més endavant, la setmana entre el 31 d’agost i el 8 de setembre es podran tornar a comprar els paquets de bus i samarretes per aquells que encara no l’hagin adquirit.

Exigir el mandat del referèndum de l’1-O, la reivindicació de la manifestació

Aquest any, la manifestació omplirà la Diagonal de Barcelona, una de les artèries de la ciutat. Sota el lema “Fem la República Catalana”, la gent es concentrarà al llarg de l’avinguda i, a partir de les 17:14 h, s’iniciarà una onada sonora feta pels assistents que la recorrerà de punta a punta. Els manifestants exhibiran els seus propis cartells per donar així la veu a la ciutadania perquè s’expressi i, d’aquesta manera, faci caure tots els murs que impedeixen implementar la República catalana.

Serà el setè any consecutiu que l’ANC organitza una manifestació massiva per reivindicar el dret d’autodeterminació de Catalunya. Des del 2012, a cada convocatòria s’hi han aplegat més d’un milió de persones, sempre pacíficament i cívicament. Enguany es preveu una nova gran marxa, especialment després de la victòria del sí al referèndum de l’1 d’octubre i del context de repressió.