ERC vol saber què ha costat el pas de “La Vuelta” per Igualada

235

En la comissió corresponent ERC Igualada i diversos grups polítics han preguntat quin cost econòmic ha tingut “la Vuelta Espanya” i, per tant, què han pagat els igualadins i igualadines a través dels seus impostos per acollir aquest esdeveniment a la ciutat. Alhora els republicans també volen saber “quin retorn econòmic ha suposat per a la ciutat, en cas que n’hi hagi hagut” i si el fet que passi La Vuelta per Igualada ha suposat “algun benefici econòmic per la ciutat”.

Guàrdies Civils i Mossos, fent-se una foto a l’arribada de “la Vuelta” a Igualada. La foto ha aixecat polseguera a les xarxes.

Alhora els republicans destaquen que “la poca oferta hotelera que hi ha a la ciutat, la més baixa de la nostra història, tampoc sembla permetre un retorn gaire visible o evident” però en tot cas des d’ERC esperen que el govern “el quantifiqui i ho expliqui” per saber si ha valgut la pena pagar desenes de milers d’euros per acollir aquesta cita esportiva a la ciutat.
Finalment des d’ERC demanen “màxima transparència en la despesa de l’erari públic” i que es justifiqui “com pertoca” el cost que té un esdeveniment com aquest tant “en recursos econòmics com també amb recursos humans i de personal de l’ajuntament d’Igualada” ja que “Igualada és la ciutat mitjana amb els impostos més alts de Catalunya” i “l’esforç que fan els ciutadans en impostos s’ha de veure traduït en millorar la seva vida de manera tangible, més enllà de grans titulars”.