ERC La Torre demana “més treball conjunt i diàleg” amb el govern municipal

4 de juny de 2020

ERC La Torre fa balanç del primer any des de les eleccions municipals, on els republicans van obtenir el doble de vots respecte les anteriors eleccions, i destaquen la feina feta durant aquest temps. En aquest sentit des d’Esquerra apunten que “hem impulsat iniciatives i hem proposat tot allò que consideràvem que podia beneficiar al poble i als veïns i veïnes, que és el que ens toca fer com a grup polític”, però reclamen al govern municipal “més treball conjunt i més diàleg”. “Hem de ser capaços d’arribar a acords i sobretot d’escoltar-nos els uns als altres. Si no ho fem, qui hi perdrà serà el poble”, afegeixen els republicans, i per aquest motiu ERC apel·la al govern a “canviar actituds i ser més dialogants”.

ERC La Torre, diuen, “ha treballat amb intensitat per incrementant la qualitat democràtica, l’atenció als col·lectius més vulnerables i la protecció mediambiental del municipi”. Així doncs, el partit ha presentat la moció que declara Espai d’Especial protecció tota la zona del Riu d’Agost, l’espai conegut com la Malesa i el Pla de Cal Vilaseca.

A més, darrerament voluntaris d’Esquerra de La Torre han impulsat la campanya “Corona Recapte” per recollir aliments pel banc de queviures. També s’han presentat diverses mocions com per exemple per declarar la Torre de Claramunt municipi antifeixista i municipi feminista. Des d’ERC també destaquen “la nostra participació en la sol·licitud de recursos de la Diputació en àmbits mediambientals, de preservació del patrimoni, joventut i col·lectius LGTBI”.

Ara el que cal, diuen des d’ERC, “és estar amatents a que aquestes mocions no quedin en paper mullat sinó que avancin vers el seu ple desplegament per a la millora en el benestar de tota la ciutadania del municipi. També volem destacar que no hem pogut tirar endavant la moció per denominar plaça 1 d’octubre a la plaça que dona entrada al local social on es va realitzar la votació, pels vots contraris o l’abstenció del PSC i de Junts, però que hi continuarem treballant per dignificar aquest espai ja conegut popularment amb aquest nom”.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb les últimes pluges, caldria afluixar les restriccions per sequera?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta