ERC Igualada publica un vídeo paròdia sobre la visita del govern municipal al Vaticà

0
233

La visita de l’alcalde Castells i 9 persones més al Vaticà per saludar el Papa Francesc segueix portant cua. Si bé el govern municipal es va afanyar a deixar clar que el viatge se’l van pagar de la seva butxaca tres regidors i la dona de l’alcalde, sí que ha admès que l’Ajuntament va abonar el viatge a sis persones, els tres autoritats (l’alcalde Mar Castells, el regidor de Turisme Jordi Marcé i el de Cultura i Relacions Internacionals, Pere Camps), a més del cap de Comunicació i dos mossens. En total, un cost de 2.686€.

ERC Igualada ha gravat un vídeo que ha fet públic al seu compte oficial de Twitter rodat en un parc de la ciutat, en el que l’actor i regidor Joan Valentí i el president local, Àngel Ruiz, apareixen disfressats de Papa i Alcalde i fan mofa de la situació. A les xarxes socials són diverses les opinions, algunes molt pujades de to.

Des de l’Ajuntament s’insisteix que “la trobada amb el pontífex ha tingut un repercussió i seguiment per part de diversos mitjans i agències de comunicació, que s’han fet ressò del suport del què és cap d’estat del Vaticà a aquesta iniciativa”.

Des d’ERC Igualada consideren “molt qüestionable” la “utilitat” d’aquest viatge i troben “desmesurat” que la delegació del govern fos de tanta gent. Esquerra defensa que “la campanya electoral de l’alcalde se la pagui ell mateix” i que la ciutat “necessita un govern que governi i transformi la ciutat donant resposta a les necessitats dels igualadins i igualadines i no un govern obsessionat amb la foto”.

Compartir