ERC de la Pobla de Claramunt portarà demà dimarts el Globus de l’Estelada
E

18 de maig de 2015

IMG-20150517-WA0019.jpg

Esquerra Republicana de Catalunya a la Pobla de Claramunt va realitzar el passat diumenge a la tarda l’acte públic de presentació del programa electoral, en un acte que va tenir lloc al Teatre Jardí davant una nombrosa assistència de poblatans.
A l’acte de presentació van prendre la paraula el cap de llista, Albert Duran i Serra, qui va presentar-se com a candidat a l’alcaldia trencant els mites establerts del que s’ha de ser per esdevenir un bon candidat a l’alcaldia de la Pobla i tenir una bona llista per formar la candidatura perfecta.
Joan Viscarro i Grau, número dos de la llista, com a representant de les JERC del municpi, va explicar les motivacions que han vingut a fer possible, recentment, la constitució de la branca juvenil del partit a la Pobla i el seu compromís a la defensa dels interessos dels joves.
Josep Palà i Ibáñez, membre de la candidatura i exregidor d’Esquerra, va explicar els detalls del programa electoral, forjat gràcies a les aportacions de la població en una recent enquesta per tot el poble, i que es basa en el ple suport al procés independentista del nostre país, la transparència i democràcia participativa, la potenciació del teixit associatiu, un compromís clar amb esdevenir un poble sostenible, la promoció del turisme, el comerç i l’ajut a les empreses i emprenedors del poble, i una especial dedicació a les polítiques socials i la igualtat d’oportunitats. Estem A PUNT!!. Sempre a punt!!.
Globus de l’Estelada
D’altra banda, el dimarts ERC clourà la campanya electoral amb el Globus de l’Estelada, que, per primera vegada, serà a la Pobla de Claramunt. Serà la primera ocasió que un globus aerostàtic efectuarà vols captius, per a tothom que ho desitgi, al bell mig del poble. Serà a partir de les 8 del vespre, en el terreny entre el riu Anoia i el dispensari mèdic. Si, per qüestions meteorològiques, s’hagués de suspendre aquesta activitat, es faria dijous a la mateixa hora. ERC vol demostrar amb aquest acte lúdic el seu compromís amb el procés sobiranista, la promoció i difusió del símbol independentista per excel·lència i reivindicar el seu rebuig a la prohibició de penjar estelades als ajuntaments. “Col·locarem l’estelada més gran possible i al punt més alt. Amunt , molt amunt.”

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta