Entra en servei la zona lúdica i de barbacoes del Parc Fluvial de Vilanova del Camí

997

El passat divendres es va posar en marxa la zona lúdica i de barbacoes del Parc Fluvial de Vilanova del Camí. En aquest espai s’hi han construït una dotzena de barbacoes i s’han augmentat les taules de pícnic. A més, també s’ha instal·lat un quiosc des d’on es vendrà la fusta i es podran gestionar les reserves.

Estava previst que el dijous es celebrés l’acte d’inauguració de l’espai, però la pluja ho va impedir. De totes maneres, l’Ajuntament de Vilanova ja està valorant una nova data, possiblement de cara al setembre i en el marc de la Festa Major.

Normativa que detalla com fer les reserves i utilitzar les barbacoes

L’Ajuntament ha redactat unes senzilles normes d’ús que descriuen la zona, el material que hi ha i les capacitats. També detalla com s’ha de fer la reserva i les seves condicions.

A l’hora de fer una reserva, per exemple, s’haurà d’especificar el nombre de persones que en faran ús de l’espai i s’haurà de nomenar un responsable, major d’edat a qui s’assignarà una barbacoa i les corresponents taules i se li especificarà l’horari d’ús. Així mateix la normativa obliga a comprar la llenya de la barbacoa a la caseta.

A més, s’especifica l’obligació de retirar les deixalles i deixar net el recinte, mantenint en tot moment l’ordre públic i la necessitat d’inscriure’s al llibre de registre que es trobarà a la caseta de fusta.