Enric Grima, nou president de la Jove Cambra d’Igualada
E

26 de febrer de 2021

El passat dissabte dia 20 de febrer, la Jove Cambra Internacional d’Igualada va celebrar l’assemblea de traspàs JCI Igualada 2021, en aquesta ocasió telemàticament. Durant l’assemblea, els diversos membres de la junta de JCI Igualada 2020, van presentar l’informe de cada àrea així com es va aprovar el balanç econòmic del 2020, on es va agrair a tots els membres de la junta sortint la feina feta i el compromís amb l’entitat.

Pel 2021, es presenta una junta que s’encarregarà de seguir amb el curs de l’entitat i cercar i preparar nous júniors per a liderar l’entitat en el futur, en un any que es presenta incert degut a la situació de pandèmia.


Enric Grima en serà el president, Xènia Castelltort l’assessora legal, Rebeca Álamo la secretària i Jordi Xaubet el tresorer.

Per a finalitzar l’assemblea, van prendre la paraula diversos júniors i senadors de l’entitat presents a l’assemblea, on es va tenir un sentit record pel traspàs durant el 2020 de dos senadors de l’entitat, com van ser Francesc Puertas i Joan Ninot. També volen fer especial menció al comiat de l’entitat de l’exregidora i exdiputada al Parlament Maria Senserrich i Guitart, membre històrica de l’entitat.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta