12.1 C
Igualada
Dissabte, 24 febrer 2024

Un article de

English&Tea us convida a la inauguració de l’exposició “A Christmas Carol”
E

Publicitat

L’Acadèmia d’angles English&Tea vol convidar a tothom a viure l’encant de les festes nadalenques amb l’exposició “A Christmas Carol – Conte de Nadal” on English&tea amb la col·laboració de CalPiqué Estudio capturen la màgia del conte de Charles Dickens commemorant el 180è aniversari de la seva publicació.

Data: divendres 1 de desembre
Hora: 19:00 h
Ubicació: Galeria del Passatge de l’Ateneu – Igualada

La màgia de conte de Dickens. Recreació de les pàgines de “Christmas Carol” on podreu descobrireu que fins i tot els cors més freds, com el protagonista Scrooge, poden ser generosos quan es desperten al veritable esperit de Nadal.

Photocall. És l’hora de transformar-se en els personatges principals del conte: Scrooge, el fantasma del passat, del present i del futur.

L’arbre dels desitjos. Expressa els teus desitjos ‘yet to come’ i contribueix a la creació de l’arbre que conté els teus somnis i projectes que encara estan per complir-se.

Bufet Nadalenc E&T. Un bufet ple de delícies nadalenques i tes.

L’exposició estarà disponible del divendres 1 de desembre 2023 al diumenge 14 de gener 2024. Marqueu la data a les vostres agendes i compartiu la màgia de #christmascarol amb nosaltres!

Segueix-nos a @englishandtea_igualada & @englishandtea_capellades.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies