5.6 C
Igualada
Dissabte, febrer 4, 2023

Energies i benestar: Els Registres Akashics, una porta a l’Univers…

L’origen i les lleis que regeixen l’Univers són encara avui dia estudiats per astrofísics de moltes universitats. La Cosmologia, des d’èpoques primitives fins a l’actualitat, ha explicat l’origen, l’estructura i les lleis de l’Univers, però, han respòs a l’origen de la vida tal i com la coneixem avui dia?

La humanitat sempre s’ha sentit fascinada per aquestes qüestions, moltes vegades relacionades amb la filosofia i la religió, encara que en l’últim segle aquestes disciplines es varen abandonar, eren “poc científiques”. Tot i així avui dia, els científics se les miren de nou, busquen, en documents de fa milers d’anys, pistes que els condueixin a l’origen de l’espècie humana, i especialment de la seva civilització i diferenciació respecte a la resta d’animals.

Termes que avui tornen a estar de moda, com “akasha” no són pas nous, ni modes estranyes, són fruit de l’interès que té la societat de conèixer la seva història, la real.

El terme “Akasha” d’origen sànscrit, pot significar èter, segons l’hinduisme (essent considerat com el 5è element (després dels populars aire, foc, terra i aigua)), o pot significar espai, segons el Jainisme i el Budisme. Tot i així el que més coneixem a occident, és l’adjectiu “akashic”, formant part de conjunts de mots com ara: la sanació akashica o els registres akashics. Que són aquestes tècniques? En que es basen?

La sanació akashica és una tècnica de sanació energètica que utilitza informació continguda en una part de l’ésser multidimensional que som cadascú de nosaltres. Es diuen registres, com a comparació a una biblioteca, en aquest cas multidimensional, on s’arxiven tots els coneixements i experiències de les diferents vides que una ànima o ésser superior pot tenir.

Som energia, vibració, no només ho explica així la medicina oriental sinó també la física quàntica i la metafísica. Partint d’aquesta base podem comprendre perquè el nostre sistema energètic es va carregant de bloquejos que ens impedeixen tenir una vida saludable a nivell físic, mental, emocional o espiritual. Tot problema que apareix a la nostra vida té un origen energètic també, a l’aura, als chakras i a les diferents capes que composen el nostre ésser. El nostre cos físic és l’efecte del que som a nivells més elevats de consciència, per això tots som diferents.

La majoria dels bloquejos són auto generats, per la repressió dels nostres sentiments i emocions en la interacció amb les altres persones i els espais, a través de l’inconscient. Però també podem trobar altres tipus de bloquejos més semblants al que encara avui dia s’escolta com a “cops d’aire” o “el mal donat”…

Montserrat Argelich

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Oriol Solà deixa la presidència dels Moixiganguers d’Igualada

Oriol Solà Solà ha estat president dels Moixiganguers d'Igualada des de fa set anys. Avui, ha fet un comunicat al seu perfil d'Instagram on...

Toni Bou arrenca un nou mundial sota sostre com a màxim favorit

Aquest diumenge a les cinc de la tarda, al Palau Sant Jordi de Barcelona, comença el campionat del món de trial sota sostre. Serà...

Nou espai d’esbarjo per a gossos, al carrer de la Mercè de Montbui

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha habilitat recentment un nou espai per a l’esbarjo dels gossos. Aquest espai es troba al lateral del...

Últimes notícies