20.3 C
Igualada
Divendres, juny 2, 2023

Energies i benestar: Els beneficis curatius de l’aigua de mar

Al llibre “El poder curativo del agua de mar” dels doctors Angel Gracia (Miami) i Wilmer Soler (Colombia) es documenten els estudis que demostren que l’aigua de mar conté els elements de tota la taula periòdica. Ja molt abans però, el fisiòleg francès René Quinton (França 1866-1925) va demostrar que l’aigua de mar tenia una composició semblant als diferents líquids corporals dels humans (plasma, llàgrimes, orina, líquids intra i extracel·lulars), i va concloure que una bona manera de tornar a la vida, és a dir, de millorar l’estat de salut de les persones, seria restituint aquestes sals i elements a través d’ingestes controlades d’aigua de mar, i així va salvar moltes vides a partir de la creació dels dispensaris marins a França i altres països occidentals.

Actualment a Nicaragua, gràcies en part a Maria Teresa Ilari, metgessa catalana internista i terapeuta, tenen organitzat un sistema de dispensaris marins que recullen l’aigua de mar i la reparteixen a diferents pobles del país. Com ella explica, l’aigua de mar no és un medicament, però és el mitja original on va néixer la vida i ajuda a millorar el cos de forma progressiva, acompanyant als medicaments. Ella no sols ajuda a gent sense recursos, també a membres del govern doncs és un recurs per a tots, perquè a tots ens interessa reduir l’ús dels medicaments, oi?

Esportistes d’alt rendiment, saben que ajuda a tenir més vigor i resistència, d’aquí que la indústria creés fa dècades certes begudes amb sals, però en concret, a continuació et detallo alguns dels beneficis físics de la ingesta i els banys amb aigua de mar per a qualsevol persona:

  • Afavoreix al rendiment escolar i la concentració, amb ingestes pautades el magnesi ajuda al sistema nerviós.
  • És un netejador natural de la pell, desintoxica i fa una regeneració cel·lular, a més de mantenir la pell hidratada. Calen banys periòdics i ingestes pautades.
  • Millora la circulació sanguínia gràcies al contingut en potassi en ingestes pautades i banys.
  • Manté la fortalesa dels ossos, en processos de rehabilitació. També té efectes positius pels pacients amb problemes reumàtics, com l’artritis o l’artrosi.
  • Contribueix al bon funcionament del sistema immunològic i té un cert efecte antibiòtic.
  • Elimina les toxines dels pulmons, en certes patologies o simplement en el tractament de la tos i els refredats.

Per últim, m’agradaria destacar els beneficis de l’aigua de mar a nivell energètic a través del bany de peus que segur tots hem vist fer a les nostres àvies. La fundació “Spiritual Science Research Foundation” ha fet estudis demostrant que els banys de peus amb aigua salada, preferentment amb sal de roca, acompanyats de meditacions i/o oracions ens poden ajudar a eliminar l’energia negativa o negra no visible per a la majoria d’humans. El bany té la capacitat de succionar aquesta energia i el cant i/o les oracions a provocar la sortida d’aquesta dels nostres canals i capes energètiques, permetent així una neteja energètica bàsica de la persona.

Montserrat Argelich | @montseargelich

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Sortida del grup del projecte “Radars”, que atén gent gran en solitud no volguda

El programa Radars, nascut des de la regidoria d’Acció Social per atendre les persones grans en situació de solitud no volguda, ha organitzat una...

Igualada obre el procés de licitació dels primers serveis del futur nou Mercat

L’Ajuntament d’Igualada obre la licitació per a la cessió dels lots de venda i del forn/granja del futur mercat “La Masuca” en la seva...

Triangular d’empresàries i directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès, que tindrà segona edició a l’Anoia

Més d’una cinquantena de persones van protagonitzar la primera edició de la Triangular d’empresàries i directives de l’ACEB Suma, la UEA Inquieta i Dones...

Últimes notícies