En marxa el segon cicle d’arts escèniques de la Pobla de Claramunt
E

17 de setembre de 2021

Amb el concert de La Viu-viu celebrat diumenge 12 de setembre, l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt ha donat inici al que serà el seu segon cicle de la programació estable d’arts escèniques del municipi. L’actuació a l’Ateneu Gumersind Bisbal tenia l’al·licient, a més, de veure en directe el grup capitanejat pel poblatà Eduard Casals en un projecte precedit per les bones crítiques que ha aconseguit el seu disc “Amics”.

El programa presentat en aquesta ocasió ofereix la possibilitat de gaudir fins el proper desembre de diverses propostes musicals, cinematogràfiques i teatrals que acollirà l’Ateneu Gurmersind Bisbal. La propera d’aquestes activitats serà la projecció de la pel·lícula “Las brujas (de Roald Dahl)” demà diumenge 19 de setembre. A l’octubre el torn serà per la peça de dansa contemporània “Un pastís al cel” de la coreògrafa Georgina Vardarou acompanyada per la seva filla Mirtó Sanchís, el dia 3, i per al film “La vampira de Barcelona” de Lluís Danés el 17 d’octubre.

Ja al novembre, concretament el 14, podrem gaudir amb l’espectacle teatral “Patrons” de LaGunter/Teresa Sanchez, i amb la projecció dues setmanes més tard de la pel·lícula familiar “Els Elfkins”. El punt i final arribarà el 12 de desembre amb el concert del trio poblatà de flauta, violí i violoncel Trio Héxié.

El preu de les entrades per a tots els espectacles és de 5 € excepte per als infants de 0 a 12 anys que poden accedir-hi de franc. Donada la limitació d’aforament, s’ha de reservar entrada prèviament al 93 808 60 75.

La voluntat municipal amb aquest cicle és continuar apostant per tal de dotar al municipi, per primera vegada, d’una programació de lleure cultural estable i amb projecció en el temps. Per aconseguir-ho destaquen també altres actuacions com la instal·lació d’una pantalla de cinema a l’Ateneu Gumersind Bisbal o la propera creació d’una programació cinematogràfica fixa. Cal destacar, a més, que tant la pantalla de cinema com la programació de cinema són projectes nascuts dels pressupostos participatius.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta