En alerta pel creixement del cabal de la Riera de Carme

340

Protecció Civil alertava aquest dimarts a la tarda que el cabal de la Riera de Carme al seu pas per la Pobla de Claramunt era de 12/m³/s, fet que suposava superar el llindar d’alerta i que l’aigua pot arribar a cotes que no són habituals.

Així doncs, es demana a tots els veïns de les poblacions per les qual passa la riera que vagin amb compte, ja que “es poden veure afectats punts baixos i de creuament de la llera al riu al tram especificat així com a les rieres tributàries. El cabal podrà comportar la inundació d’algunes parcel·les rústiques o afectar algunes zones properes al riu”.

Així doncs, des de la Generalitat es recomana evitar els accessos a la llera del riu, guals, creuaments a nivell i punts baixos als següents municipis: Querol, La Llacuna, Santa Maria de Miralles, Carme, La Pobla de Claramunt, la Torre de Claramunt, Capellades, Vallbona d’Anoia, Cabrera d’Anoia, Piera i Sant Sadurní d’Anoia.

Esfondrament de part del carrer Barcelona de Capellades
Les gran quantitat de pluja que va caure ahir també va provocar un petit esfondrament al carrer Capellades de Barcelona. Segons informen els Bombers de la Generalitat, no va haver-hi cap ferit.

Alteració del servei de Ferrocarrils
De fet, a causa d’aquests aiguats, s’han produït algunes esllavissades que han afectat a les infraestructures ferroviàries, i que a primera hora d’aquest matí estan provocant que la línia Llobregat-Anoia de FGC només faci el servei entre Barcelona i Martorell, mentre que és un bus qui fa la resta del servei entre Martorell i Igualada.