Els “vampirs energètics”

0
1128

Després de parlar-vos de l’estructura energètica de l’ésser humà, estem preparats per entendre a què ens referim quan diem que certes persones són com “vampirs energètics”; persones que et deixen exhaust cada vegada que parles o et trobes amb elles.

Convé recordar que a banda del cos físic, que també és una manifestació d’energia però en un estat més dens, els cossos subtils dels que us vaig parlar (l’etèric, l’emocional, el mental i el causal) són ones electromagnètiques amb un certa freqüència i un cert nivell vibratori.

Aquestes ones evidentment avui dia es poden mesurar, ja us vaig parlar com per exemple l’Ana María Oliva, enginyera, doctora en Biomedicina i terapeuta utilitza un equip a la seva consulta. Antigament, quan no hi havia aparells s’utilitzava el “Biòmetre de Bovis”, que es llegia amb radioestèsia, aparentment poc científic però molt innovador per l’època.

La vibració electromagnètica que ens rodeja és doncs emesa per l’aura humana i els cossos subtils, i varia i interactua amb l’entorn, amb els cossos energètics de les altres persones, però també amb les capes energètiques dels espais. Per això us vaig parlar també de com era d’important tenir en compte l’energia de les cases i els espais.

També fa uns mesos us vaig explicar com la millora del nostre estat vibracional era la millor estratègia de protecció enfront els atacs psíquics i altres sotracs més comuns que fan minvar el nostre benestar.

Avui per parlar dels “vampirs energètics” vull que us fixeu en l’intercanvi energètic natural que tenim entre humans, quan els nostres cossos subtils estan en contacte, intercanvi que per exemple ens permet contagiar-nos de l’estat anímic de les altres persones, tant si és bo o dolent, i que activa de forma inconscient un flux energètic cap a un sentit o altre, en funció de la persona.

Aquesta flux energètic que és natural i que ens provocarà un canvi, sempre buscarà l’equilibri de forces, per tant sempre hi haurà un donant i un receptor.

El problema el tenim quan el receptor ens absorbeix més energia de la que poden donar i això ens causa un malestar. Aleshores en termes metafísics parlem dels lladres d’energia, la classe extrema dels quals són els anomenats “vampirs”. Encara que sigui natural en nosaltres cal frenar-ho si ens causa un excessiu malestar o desestabilització del sistema energètic, és el cas de les persones altament sensibles (PAS).

Els vampirs energètics en realitat són persones amb molt poca autoestima, que acostumen a estar enfadats amb ells mateixos i només atacant als altres són capaços d‘aguantar el dia a dia. Si voleu més informació podeu consultar l’article del David Topí.

Us adoneu com de sàvia és la cultura popular?, sense gaire tecnologia eren ben coneixedors del seu entorn. No podem menysprear cap informació, cap mite o tabú, sinó ens arrisquem a perdre molta informació que és de gran valor pel benestar de les persones. Els desequilibris energètics són la causa de gran part de la simptomatologia que patim, quan en prens consciència et pots estalviar forces medicaments…

Montse Argelich

Compartir