Els professionals de la salut suspenen la “Nit de la Professió”
E

26 de juliol de 2020

Aquest any, els professionals de la salut de l’Anoia no gaudiran de la seva trobada anual “La Nit de la Professió”, un esdeveniment que cada any celebren a finals d’octubre amb l’objectiu de compartir un espai de diàleg entre els diferents professionals i col·lectius sanitaris i que aprofiten per a reconèixer amb premis la trajectòria de companys i companyes i donar la benvinguda als que s’incorporen. Les circumstàncies actuals no permeten celebrar l’acte amb la total seguretat i el sentit de la responsabilitat d’un sector fonamental en aquesta crisi sanitària és la premissa fonamental.

Així, els organitzadors, la filial a l’Anoia de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i les delegacions a l’Anoia del Col·legi de Metges, el Col·legi d’Infermeres i Infermers, el Col·legi de Farmacèutics, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i el Col·legi de Psicòlegs de Catalunya, han decidit cancel·lar la que havia de ser la 13a edició de La Nit de la Professió.
Malauradament, la cancel·lació comporta també l’anul·lació dels premis i la beca, ambdós destinats a donar suport aquells treballs o projectes de recerca i/o innovació en l’àmbit de la salut. També suposarà no poder retre homenatge als professionals que s’han jubilat ni donar la benvinguda a totes les noves incorporacions.

La Nit de la Professió aglutina cada any a més de 150 professionals de diferents disciplines i a rellevants representants de les institucions públiques locals i de la Generalitat, i compta amb la col·laboració de MIPS Fundació, entre altres centres.

Els organitzadors “lamentem profundament no poder celebrar la Nit de la Professió, una cita assenyalada en el calendari dels nostres professionals però el sentit de la responsabilitat ens dicta que aquesta és la decisió correcta” i afegeix que “aquest any hagués estat una gran oportunitat per a homenatjar a tot el sector, un homenatge que de ben segur arribarà però haurem d’esperar.”

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?