14.9 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

Els Premis Neptú reconeixen més de 90 esportistes igualadins
E

Publicitat

Aquest passat diumenge, 18 de juny, el Pavelló de Les Comes s’ha omplert novament d’esportistes, entitats i escoles amb motiu d’una nova edició dels Premis Neptú. Aquests guardons, organitzats per l’Ajuntament d’Igualada i el Servei d’Esports premien als representants de les entitats esportives i centres educatius de la ciutat, a més dels esportistes individuals que han estat guardonats amb el Premi d’Excel·lència Esportiva.

Més de 90 esportistes han estat reconeguts en un acte, conduït pels periodistes Xavier Dàvila i Mireia Guilella, que ha posat el focus en com els igualadins i igualadines es prenen l’esport a través d’unes enquestes participatives en temps real que els espectadors van poder contestar amb els seus telèfons mòbils. Opcions com la d’adquirir bons hàbits i disciplina, o intentar menjar saludablement sobretot en època de competició, han estat algunes de les opcions més votades.

L’acte ha comptat amb 510 convidats que han pogut gaudir de l’actuació del rider Toni Raba, campió d’Espanya de la modalitat de BMX, que va enllaçar amb la recent inauguració del skatepark d’Igualada, un dels més grans de tot el territori. També es va fer recordatori de la millora a les instal·lacions esportives que hi ha hagut aquest any, com la del Camp de Futbol de Can Masarnau i el Camp de Softball de Can Busqué.

En el seu discurs, la regidora de l’Ajuntament d’Igualada, Patrícia Illa, ha posat en valor la trajectòria dels esportistes guardonats i dels clubs que “amb la seva feina diària afavoreixen la pràctica esportiva de moltes persones, de totes les edats que fan salut, sociabilitzen i es superen dia a dia”. A banda, Illa ha destacat les instal·lacions municipals que s’han estrenat aquest any com l’SkateParc, el Pump Track o el nou camp de gespa de Fàtima que “permeten que igualadins i igualadines practiquin esport de qualitat i fins i tot puguin descobrir nous esports.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies