Els municipis de l’Anoia investeixen als seus alcaldes

1552

Marc Castells seguirà sent l’alcalde d’Igualada. Aquest matí ha estat investit amb els nou vots a favor de Junts per Igualada, menter que Enric Conill n’ha obtingut 7, els 5 d’Esquerra i els 2 de Poble Actiu. Així doncs, tal i com estava previst, Castells seguirà al capdavant del consistori igualadí els propers 4 anys, però en aquest mandat ho farà en minoria.

Noemí Trucharte investida a Vilanova
El trencament de les negociacions a última hora a Vilanova ha fet que aquest matí Noemí Truhcarte, del PSC, revalidi l’alcaldia que va aconseguir a la meitat del passat mandat. Quan semblava que tot s’encaminava a un acord entre Esquerra, Vilanova 365, Vilanova Alternativa i Junts per Vilanova, el regidor de Junts, Jordi Barón, va acabar notificant que no donava suport a aquest possible govern i això ha facilitat la investidura de Trucharte.

Schummi Juárez agafa el relleu de Teo Romero després de 24 anys
A Santa Margarida de Montbui el PSC sí que perd l’alcaldia, que passa a mans de Schummi Juárez, d’Ara Montbui. Així doncs, el fins avui alcalde Teo Romero, deixa el càrrec després de 24 anys al capdavant del consistori.

Jordi Madrid segueix com alcalde de Piera
A Piera el panorama polític es va aclarir amb molta rapidesa, i és que els resultats electorals van permetre que es revalidés el pacte de l’anterior mandat. Així doncs, Jordi Madrid, d’Esquerra, seguirà sent l’alcalde del municipi i formarà govern amb Junts per Piera.

ERC i CUP seguiran al govern de Capellades, però ara amb alcaldia per Esquerra
A Capellades es va conèixer ahir divendres que els dos partits que van formar govern en el mandat anterior repetiran govern junts. Ara bé, en aquesta ocasió Esquerra serà qui ostentarà l’alcaldia, ja que els republicans van ser la força més votada al municipi. Salvador Vives en serà l’alcalde.

Sorpresa a Cabrera, el regidor de Ciutadans fa alcalde a Sorpresa a Cabrera. I és que quan tot semblava indicar que els 4 regidors serien suficients al PSC per mantenir l’alcaldia, el vot del regidor de Ciutadans a la candidatura de Jaume Gorrea d’Esquerra, donarà l’alcaldia als republicans, que també sumen 4 regidors.