Els Mossos d’Esquadra carreguen contra els manifestants per reobrir l’A-2 a Igualada

3012

Després que l’autovia A-2 estigués tot el matí tallada per la manifestació, els Mossos d’Esquadra han fet una càrrega al voltant de les 3 de la tarda per desallotjar-los a tots i així poder reobrir el trànsit. Segons informen testimonis presents al lloc, els Mossos haurien disparat projectils FOAM contra els manifestants, la majoria d’ells adolescents.

Aquest matí, cap a 2/4 de 10 del matí, s’ha tallat l’autovia A-2 en els dos sentits a l’altura d’Igualada, a la sortida de l’Espelt (551). Fonts dels Mossos expliquen que han estat mediant amb els manifestants des de l’inici de la protesta. També expliquen que  se’ls ha demanat vàries vegades que abandonessin l’A-2 i com que els manifestants no han accedit, han acabat carregant. Des del cos policial afirmen que no saben si els manifestants eren menors, ja que no se n’ha identificat cap.

Aquest tall no té res a veure amb les Marxes de la Llibertat, ja que aquesta no arribarà a Igualada fins les 7 del vespre. A causa del tall al migdia ja s’acumulaven 10 quilòmetres de retencions en sentit Lleida i 4 quilòmetres en sentit Barcelona.