Els Mossos denuncien dues persones per banyar-se als gorgs de Santa Càndia

1100

Els  agents de la URMA Unitat Regional de Medi Ambient dels Mossos d’Esquadra, juntament amb els agents de la Comissaria de l’Anoia, estan duent a terme un dispositiu per controlar la massificació de persones a la zona de les rieres i pantans i controlar les infraccions de la normativa vigent.

Durant aquests controls, entre el 6 i el 12 de juliol s’han imposat 2 denúncies per saltar-se la prohibició del bany als gorgs de Santa Càndia, a més de dues denúncies de trànsit.

Cal recordar que el passat sis de juny va tenir lloc una reunió de caràcter excepcional entre els veïns d’Orpí per tractar els problemes de massificació i incivisme que afecten els Gorgs de Santa Càndia i altres trams de la Riera de Carme, enguany agreujats per l’incompliment de les mesures sanitàries de la Covid-19, i que creen neguit al municipi.

A la reunió també van assistir-hi els agents rurals que van poder resoldre dubtes i van aconsellar de les mesures adients per posar fre a la situació. Orpí ja té una ordenança de protecció del medi natural i enguany, per poder garantir les mesures sanitàries de distanciament i aglomeracions de la Covid-19, s’ha acordat prohibir el bany a tots els usuaris, amb el suport de tot el consistori municipal i dels veïns.