Els Moixiganguers tornen de vacances amb l’agenda plena
E

20 d'abril de 2022

Els Moixiganguers d’Igualada tornen de vacances amb les piles carregades i preparats per a una setmana plena d’activitats organitzades per la colla. La setmana morada començarà aquest dimecres dia 20 amb el primer assaig després d’aquests dies de descans, un assaig molt important de cara a l’actuació de diumenge.

El dijous 21 organitzen una tertúlia castellera sota el títol “Camí al 4 de 9 amb folre”, moderada per Mireia Prat, segona cap de colla dels Moixiganguers, amb la presència d’Aina Mallol, dels Xicots de Vilafranca, Oriol Ciurana, dels Xiquets de Reus, Oriol Argelagós, dels Minyons de Terrassa i Jaume Galofré, de la Colla Joves dels Xiquets de Valls. Aquesta xerrada se celebrarà a les 8 del vespre a les Cotxeres, local d’assaig dels igualadins, i està oberta al públic.

L’endemà, divendres 22 d’abril, hi haurà un assaig especial d’aniversari. Abans de començar, a tres quarts de 7 es projectarà el partit de semifinals de la copa d’Europa femenina, Barça-Wolfsburg. Després, els igualadins faran l’últim assaig abans de la diada d’aniversari i finalment es regalarà beguda a tots els assistents.

El dia 23, per commemorar Sant Jordi, la colla muntarà una paradeta a la plaça de Cal Font on vendran roses, samarretes, dessuadores, mocadors i llibres dels Moixiganguers. A més, de 6 a 7 de la tarda, participaran en un programa a Ràdio Igualada que s’emetrà des de la parada de l’emissora, també a la plaça de Cal Font.

Per acabar la setmana, els Moixiganguers celebraran, diumenge a les 12 del matí, la diada del 27è aniversari de la colla a la Plaça Pius XII. Els morats tornaran a actuar a aquesta plaça per primer cop en dos anys i mig després d’haver-hi descarregat el 3 de 9 amb folre el 27 d’octubre de 2019 i ho faran acompanyats dels Capgrossos de Mataró i els Castellers de Sant Cugat.

Deixa un comentari

L'Enquesta

Vas tenir en compte la qualitat dels materials quan vas comprar o llogar el teu habitatge?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta