Els Moixiganguers tornen al Concurs de Castells de Tarragona
E

2 d'octubre de 2022

El Tarraco Arena ha estat l’escenari del Concurs de Castells de Tarragona on 12 colles es disputaven el títol de la millor del país, després de 4 anys de no poder-se celebrar per la pandèmia.

Els Moixiganguers d’Igualada han debutat a la jornada central del Concurs exhibint el 2 de 8 amb folre i el 5 de 8, mentre han carregat el 3 de 9 amb folre, fet que els ha dut a rubricar 3.265 punts. Els igualadins han acabat la seva actuació a Tarragona amb 10 pilars de 4.

Moixiganguers d’Igualada durant un 5 de 8. Foto:@moixiganguers

Els Castellers de Vilafranca s’han tornat a imposar al Concurs de Castells de Tarragona, destronant la Colla Vella dels Xiquets de Valls, guanyadors en l’última edició celebrada el 2018. Els Verds recuperen així l’hegemonia del món casteller, que els va dur a imposar-se al Concurs en vuit edicions consecutives, entre 2002 i 2016.

Aquest diumenge, els Verds han descarregat el 3 de 10 amb folre i manilles i el 5 de 9 amb folre. També han carregat el 4 de 9 net en una decisiva quarta ronda. El podi el completen la Colla Joves Xiquets de Valls, segona, i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, tercera. Les dues colles vallenques han apostat pels castells nets, la torre de 8 i el 4 de 9, com a castells de màxima dificultat.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?