Els Moixiganguers estrenen autobús personalitzat

274

IMG_8983.JPG

Els Moixiganguers d’Igualada viatjaran, a partir d’ara, amb un autobús identificatiu de la colla. Un acord amb la companyia d’autocars Montferri, l’habitual en els desplaçaments dels Moixiganguers, ha permès que un dels vehicles de la flota que té l’empresa capelladina estigui personalitzat. Es tracta d’un autocar de 110 places, que l’entitat igualadina utilitza per les sortides que fa fora de la comarca. La rotulació recorda alguns castells dels Moixiganguers; a la part posterior hi ha la torre de vuit amb folre, la millor construcció fins ara de la colla, i als laterals els pisos superiors d’un tres i d’un quatre; també hi ha el logotips dels Moixiganguers i el del XX aniversari de la colla. Ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’empresa de retolació Next Concept d’Igualada. El bus es va estrenar el 22 de març, durant la primera actuació de la temporada, a Guissona.
Paral·lelament, i amb la intenció que tothom que visiti el local se senti el màxim de còmode, la colla ha estrenat una placa per donar la benvinguda a qualsevol visitant de Cal Tabola. Es tracta d’una obra de Roger Mula i Núria Closa, amb la col·laboració de “Jordi Lacats i envernissats” amb un missatge clar: tothom és benvingut a Cal Tabola.
Aquest és un cap de setmana intens per als Moixiganguers; dissabte participaran a la celebració dels 500 anys del ciri votiu que tindrà lloc a Montserrat, i diumenge seran al Vallès Occidental, a la diada del local dels Castellers de Terrassa. Aquest serà el segon cap de setmana d’actuacions de la temporada dels morats; després de fer la torre més matinera de la història a Guissona, els Moixiganguers esperen poder-hi plantar castells superiors.