Els Moixiganguers arrenquen una temporada marcada pel concurs de castells

1055

moixigangers d'igualada - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

Els Moixiganguers d’Igualada comencen aquest divendres la 22a temporada, amb el primer dels assajos dels divendres de 21.45 a 24 h a Cal Tabola; els dels dimecres arrencaran el 2 de març i seràn de 19 a 22 h. La temporada dels igualadins, marcada pel concurs de castells, comptarà amb un calendari amb menys actuacions que en anys anteriors, però qualitativament més fortes, amb colles de més nivell i diades de més renom. Així, tindran reptes grans amb assiduïtat.

cartell inici de temporada moixigangers d'igualada - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.catLa primera actuació de l’any serà el 9 d’abril, a Lleida, i la setmana següent els igualadins actuaran a Valls, i la primera gran cita a Igualada serà per l’aniversari de la colla, diumenge 24 d’abril. Al maig també destaquen les de Sant Cugat i Terrassa. Al juny seran, entre d’altres, al barri de Gràcia de Barcelona, a Sabadell i a Lecco, municipi italià agermanat amb Igualada on els morats actuaran per Sant Joan. Després d’una actuació a Igualada el 2 de juliol, la colla farà vacances tot el mes i reprendrà els assajos a l’agost, amb un viatge a Andorra a principis de mes i la transcendent actuació de Festa Major el diumenge 28.

És any de concurs de castells i en aquesta ocasió se celebrarà el cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre a Tarragona. Els Moixiganguers tenen el repte de superar la que fins ara és la millor actuació de la colla, la tripleta de vuit, que van aconseguir justament durant el concurs de castells de Tarragona del 2014. La temporada dels Moixiganguers s’acabarà al novembre, amb la Festa Major de Sant Martí de Tous.