Els igualadins Xavier Figueres i Jordi Martínez es presenten a les eleccions de la Cambra de Comerç de Barcelona

337

Els empresaris igualadins Jordi Martínez i Xavier Figueres es presenten a les eleccions de la Cambra de Comerç de Barcelona dins de la candidatura Equip Cambra Tusquets, liderada per l’empresari Carles Tusquets, candidat a la presidència de l’entitat.

Xavier Figueres, de Cellers Figueres i expresident d’Igualada Comerç, es presenta per la categoria 8.6, del sector comerç. D’altra banda, Jordi Martínez, d’Electrodomèstics Martínez, es presenta per la categoria 8.7 també dins del grup del comerç. Els dos, acompanyats de Carles Tusquets, s’han mostrat molt il·lusionats per poder formar part de la candidatura Equip Cambra Tusquets i per poder portar a la Cambra les reivindicacions pròpies del seu territori i del sector del comerç.

Els tres empresaris han aprofitat per visitar diversos establiments de la zona i per fer una trobada amb empresaris dels diferents sectors del teixit industrial i comercial de la Conca d’Òdena. Així mateix, han explicat algunes de les seves propostes com a candidats, com són la reclamació d’una millora de les infraestructures i connexions de la comarca de l’Anoia amb la ciutat de Barcelona i les altres ciutats del territori català, així com infraestructures digitals adaptades al segle XXI.A més a més, han assegurat que, si guanyen la seva categoria, traslladaran a la Cambra totes aquelles peticions que els empresaris de la zona i del sector del comerç puguin tenir per tal de fer una Cambra més accessible i útil per a tothom i que representi a tot el teixit empresarial català.

Les eleccions a la Cambra de Barcelona se celebraran entre el 2 i 8 de maig (del 2 al 7 de forma remota, i el 8 de forma presencial) i estan convocats a votar més de 400.000 empresaris i autònoms.