Els Hostalets s’afegeix al Servei de Mediació Ciutadana per resoldre conflictes veïnals
E

7 d'agost de 2020

Des dels Hostalets de Pierola opten pel Servei de Mediació Ciutadana. Es tracta d’un recurs públic d’atenció personalitzada que està especialitzat en la prevenció i resolució de conflictes entre habitants d’un mateix àmbit comunitari.

La finalitat del servei és promoure la convivència i dotar d’eines per tal que els veïns tinguin un paper actiu en la resolució dels seus propis conflictes.
El Servei de Mediació Ciutadana és una opció pública, confidencial i sense cost per als usuaris que es presta des del Consell Comarcal de l’Anoia. Els seus principals objectius són:

-Facilitar la mediació i la gestió de conflictes com a recurs per al canvi constructiu de les relacions entre les persones que conformen comunitats socials heterogènies. Una acció dirigida especialment als serveis públics, persones i entitats socials del territori.

-Treballar en la prevenció i resolució de conflictes comunitaris que impliquen a la població, amb independència de la seva procedència i origen sociocultural.

-Assessorar i treballar, conjuntament amb els diferents serveis municipals, en intervencions adreçades a la prevenció i gestió de conflictes.

Per contactar amb el Servei de Mediació Ciutadana de l’Anoia podeu escriure un e-mail a mediacio@anoia.cat o trucar al 699 664 718. L’horari d’atenció és dilluns, dimarts i dijous de 8.00 a 16.30 hores. Podeu consultar més informació i exemples a l’enllaç del web comarcal.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?