Els Hostalets de Pierola es sumen a Capellades i Jorba i tampoc celebraran la Festa Major
E

21 de juliol de 2020

Com ja ha passat amb altres municipis de la comarca, Els Hostalets de Pierola també ha anunciat que suspèn la seva Festa Major, que estava prevista a partir d’aquest dijous. En un comunicat públic de l’equip de govern s’explica que “seguint les recomanacions sanitàries de Salut i Mossos i malgrat haver habilitat un seguit de mesures per evitar contagis en els actes d’aquesta setmana, es cancel·la la Festa Major”. També s’explica que ha estat una decisió consensuada amb els tres partits amb representació al consistori.

En els darrers mesos s’estava treballant en adaptar la festa a les condicions necessàries i l’organització, encapçalada per la regidoria de Festes, va valorar quina podria ser la situació en cada moment. Tal i com es publicava en el programa repartit fa uns dies, es posava en mans de l’actualitat la viabilitat de dur a terme els actes previstos.

Així doncs, Els Hostalets també es queda sense Festa Major, de la mateixa manera que ho anunciaven aquest dilluns altres municipis de la comarca com Jorba o Capellades.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?