10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Els hospitalitzats per coronavirus a Igualada s’han doblat l’última setmana
E

Publicitat

La situació sanitària s’està complicant al conjunt de Catalunya. És per això que el govern de la Generalitat ja ha pres diverses mesures com el tancament de bars i restaurants, la suspensió de les competicions esportives o les limitacions al comerç. A Igualada, l’alcalde de la ciutat, avisa aquest migdia en roda de premsa que la situació també es complicava i demanava responsabilitat al conjunt de la població.

Aquest crit d’alerta de Castells, el refermen les dades que ha facilitat aquest dimecres l’Hospital Universitari d’Igualada. El centre informa que en l’última setmana s’ha doblat el número d’ingressats amb coronavirus, passant dels set que hi havia el dimecres passat als 13 que hi havia aquest dimarts a la mitjanit. A més, actualment els llits lliures de l’hospital igualadí son 20, quan a principis de la setmana passada n’eren 40.

Pel que fa als ingressos a urgències amb prova positiva de coronavirus, aquest dimarts es va assolir la xifra més alta de les darreres tres setmanes, amb cinc ingressos. Finalment, l’Hospital Universitari també informa que actualment hi ha els 10 llits de la UCI ocupats, dos per persones amb coronavirus i els altres vuit per altres motius.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies