Els gels hidroalcohòlics fets per Àuria arriben a TV3

7 d'agost de 2020
Després de tancar durant unes setmana, a principis d’abril la planta industrial d’Àuria Cooperativa va tornar a l’activitat. La cooperativa igualadina ha estat una de les 8 empreses –l’única amb finalitats socials i sense ànim de lucre- que l’Estat ha autoritzat per fabricar producte hidroalcohòlic per proveir serveis essencials. Aquests gels es reparteixen a les llars residència que la Fundació té a Igualada, farmàcies, CAPs i l’Hospital. I també a TV3, com explica el meteoròleg de la casa, Francesc Mauri

Àuria Cooperativa té, des de l’any 2008, una divisió de cosmètica per a tercers que l’ha convertit en l’única empresa que és centre especial de treball (CET) amb una activitat d’aquest estil.

La crisi del coronavirus va comportar diversos fronts. D’una banda, des del punt de vista econòmic, però també en termes de salut, ja que alguns usuaris dels que viuen a les llars residència van presentar símptomes i es van haver d’aïllar a l’edifici on s’ubica la Fundació Privada Àuria, que aquests dies s’ha convertit en una mena d’hospital de campanya.

Àuria és un grup empresarial d’economia social sense ànim de lucre. Aglutina empreses com Àuria Cooperativa, la Fundació Privada Àuria, Àuriafil i altres cooperatives de segon grau. Cada any, factura més de 15 MEUR i ocupa 775 persones. En total, compta amb una superfície industrial de 9.000 metres quadrats, un edifici de serveis i deu llars residències arreu d’Igualada.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari