Els Falcons de Capellades llueixen a la Mercè
E

21 de setembre de 2015

falcons.jpg

Diumenge 20 de setembre, els Falcons de Capellades convidats pels Falcons de Barcelona, actuaren a les festes de la Mercè.
El matí falconer, començava a les 10:15 a Plaça Nova amb els Falcons de Capellades executant l’Avet, Planxes amb dos Ventiladors i la Tripira 4×4 amb tres anxanetes coronant, totes elles molt sincronitzades.
Després de la colla amfitriona, pel Carrer del Bisbe arribaren a la Plaça Sant Jaume, on amb puntualitat rigorosa a les 11h. entraven amb tres Pilars de 3 i deu Pilars de 2.
Tot seguit, Falcons de Capellades pujaven a l’escenari per obrir actuació, varen començar pel Supervol de dos Vols de 3 i un Vol de 4 coronat, el primer a sortir a plaça, tres Espelmes on també per primer cop l’Espelma central la pujaven dos pisos, Serra de 6 puntes amb dos Pilars de 3 centrals, Pira de 10 amb dos Pires de 3 simultànies, dos Lleons i per últim l’Escala de 8, la quarta de la temporada.
Falcons de Capellades, molt satisfets d’assolir la millor actuació, esperen poder aconseguir el seu últim objectiu de la temporada, assumint que superar el nivell actual adquirit requereix el seu temps i esforç.
El resultat del matí falconer a les festes de la Mercè, tant de Falcons de Barcelona com de Falcons de Capellades va posar de manifest el bon estat de forma del mon dels falcons.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta