Els estudis d’Infermeria començaran el setembre amb 40 alumnes

38

castellsmas15 (16).jpg

Igualada recuperarà, després de tres llargues dècades, els estudis universitaris d’Infermeria. Serà gràcies a un acord amb la Universitat de Lleida, que ofertarà ja des del mes de setembre vinent 40 places de primer curs del Grau d’Infermeria a Igualada, la meitat de les 80 que venia oferint a les seves instaŀlacions de la capital del Segrià, i que no s’ocupaven en la seva totalitat. L’entesa permet que els estudis es facin al Campus Universitari d’Igualada, presencials amb alumnes i professors, amb pràctiques que es faran al propi 4D Health, i als centres sanitaris de la ciutat i comarca.
El Grau, de 4 anys i amb 240 crèdits, s’impartirà en català, castellà i anglès, i espera captar alumnes de tot el país, la qual cosa comportarà beneficis a la ciutat. Quan estiguin els quatre cursos complerts, en total hi haurà almenys 160 alumnes estudiant Infermeria a la ciutat.
Aquesta setmana, al Saló de l’Ensenyament de la Fira de Barcelona, el Campus Universitari d’Igualada ja disposa d’un estand, en el que s’ofereixen els nous Graus en ADE Industrial i el d’Infermeria, tots dos anunciats en la última setmana.