Els cementiris d’Igualada es preparen per a acollir diumenge la festivitat de Tots Sants
E

28 d'octubre de 2015

cementiri_vell.jpg

Entre els dies 26 d’octubre i 1 de novembre, amb motiu de la festivitat de Tots Sants, els cementiris de la ciutat d’Igualada, el Cementiri Vell i el Parc-Cementiri Nou, obren ininterrompudament de 10h del matí a 19h de la tarda.

A més, als dos cementiris s’hi han programat dues eucaristies. Diumenge, 1 de novembre, se celebrarà la Missa de Tots Sants a les 12:30h al Cementiri Nou i dilluns, 2 de novembre, hi haurà Missa de Difunts al Cementiri Vell a les 17h.

Durant el dia de Tots Sants, l’Ajuntament ha disposat un servei gratuït d’autobús per a facilitar l’accés al Cementiri Nou, amb inici a la Plaça Castells i amb els següents horaris d’expedició: 10h, 11h i 12h d’anada des del centre de la ciutat i 11:30h, 12:30h i 13:30h de tornada.

L’itinerari d’aquest servei especial serà el següent:

ITINERARI ANADA (Direcció Parc-Cementiri Nou)
Plaça Castells – Rambla St. Ferran – Plaça de la Creu – Plaça del Rei – Av. Soledat –Av. Caresmar – Av. Montserrat – Pg. Verdaguer – c/ St. Josep – Av. Barcelona – Av. Dr. Pasteur – c/ Comarca – Av. Mestre Muntaner – Av. Catalunya (Hospital) – Av. Andorra – c/ Joan Serra i Constansó – c/ de les Guixeres (Pavelló) – c/ Abat Oliba – c/ Països Baixos – Parc-Cementiri Nou

* Aquelles persones que vulguin anar amb autobús al Cementiri Vell tenen les parades del Pg. Verdaguer (Estació Autobusos i Hotel Ciutat d’Igualada)

ITINERARI TORNADA (Direcció Plaça Castells)
Parc-Cementiri Nou – c/ Països Baixos – c/ Irlanda – c/ de les Guixeres (Pavelló) – c/ Joan Serra i Constansó – c/ Guimaraes – Av. Catalunya (Hospital) – Av. Mestre Muntaner – c/ Comarca – Av. Dr. Pasteur – Av. Barcelona – c/ Òdena – Pg. Verdaguer – Av. Montserrat – Av. Caresmar – Av. Soledat – Plaça del Rei – Plaça de la Creu – Rambla St. Ferran – Plaça Castells

* Aquelles persones que vulguin anar amb autobús al Cementiri Vell tenen la parada del Pg. Verdaguer (Ambulatori)

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta