Els anoiencs Toni Bou, Àlex Canales i Pol Medinyà ho broden en els dos trials del Japó

93

Després del fiasco de Toni Bou l’any passat al Japó, enguany no podia fallar, doncs possiblement sigui el que més l’interessi guanyar doncs es tracta del trial que es disputa a casa del fabricant de la marca i a més, el traçat està dins els terrenys del circuit de Motegi, propietat de Honda. Això sí, a l’edició anterior de la data japonesa no va poder guanyar cap dels dos trials, enguany ha sigut el clar vencedor tant en el trial del dissabte com en el del diumenge, amb puntuació independent a cadascun d’ells.

Aquestes eren les paraules de Toni Bou al finalitzar el trial del segon dia: “Avui hem fet un trial perfecte en un lloc perfecte. Estic molt content del meva pilotatge avui. Haver realitzat aquest trial tan perfecte aquí al Japó ha estat molt especial. Agrair a tot l’equip que han fet un gran treball. Ens hem preparat molt per a aquestes primeres carreres i els resultats han estat increïbles, així que no puc estar més content d’aquest cap de setmana”.

El trial japonès també puntuava pel campionat mundial de 125 en la què els dos pilots anoiencs que hi han participat ho han fet d’una forma brillant. Al primer dia Àlex Canales-GasGas- fou sisè i Pol Medinyà-TRRS- setè. Al segon dia, quart lloc d’Àlex Canales i setè de Pol Medinyà.

Un cop disputats el trial d’Itàlia i els dos del Japó, Àlex Canales va classificat en quart lloc amb 38 punts i Pol Medinyà en setena posició amb 29 punts. El proper trial puntuable serà el quart dissabte d’aquest mes de juny a Holanda.