Els anoiencs superen el Dakar, amb Monleón al Top 10

82

Armand Monleón i Jordi Viladoms

Els tres participants anoiencs al Dakar van arribar al seu destí, a Rosario (Argentina), després de les 13 etapes de l’exigent competició. El pilot de motos igualadí Armand Monleón ha aconseguit la desena posició en motos en l’any del seu debut, amb l’equip KTM. En una piulada Monleón qualificava d'”increïble” la sensació d’acabar el Dakar: “I fer-ho en el Top 10 és una satisfacció encara més gran”, afegia.

El també igualadí Jordi Viladoms, que ja suma deu participacions al Dakar, va classificar-se en la dissetena posició, també en motos, després de diversos problemes mecànics. Al seu compte d’Instagram Viladoms explicava que se sent “afortunat per haver arribat a Rosario”, “tot i que els coses no han anat com esperava”. “Me’n vaig cap a casa amb un somriure i pensant en la següent. Gràcies pels missatges de suport durant tota la cursa”, va agrair el pilot de KTM.

I en cotxes, l’odenenc Àlex Haro, copilot de Nani Roma, ha acabat la prova en la sisena posició. De la seva banda, el copilot de Castellfollit del Boix Moi Torrallardona ha fet podi en la categoria de camions acompanyant a Gerard de Rooy.

alex aro i moi torrallardona